VelkommenNetudstillingenBesøg osInformation
Praktisk infoDownloadKolofonLinks
HjemmesideUdstilling
Beskyttet materiale
Alt indhold på www.rubjergknude.dk er beskyttet efter Lov om Ophavsret. Det betyder, at billed- og tekstindhold kun er til privat- eller studiemæssig brug. Enhver form for kommerciel brug er forbudt.

Vendsyssel Historiske Museum stiller tekster, fotografier, grafik og informationer til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt private personer at printe enkelte kopier til privat brug. Det er også tilladt at tage digitale kopier til egen personlig brug eller til personlig brug for husstanden altså typisk ægtefælle eller børn jvf. ophavsretslovens § 12.

Enhver anden anvendelse, herunder reproduktion af billedmateriale, kræver skriftlig tilladelse fra Vendsyssel Historiske Museum.

Links
Det er tilladt at linke til forsiden af rubjergknude.dk, såfremt det tydeligt fremgår, at rubjergknude.dk er en selvstændig hjemmeside. Linket må således ikke medføre, at rubjergknude.dk kommer til at optræde i et fremmed web-steds frame. Det er heller ikke tilladt at knytte links til specifikke tekster og/eller billeder dybere inde på rubjergknude.dk, med mindre der er truffet skriftlig aftale med Vendsyssel Historiske Museum.

Vendsyssel Historiske Museum er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som rubjergknude.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Er du i tvivl om, hvad du må kopiere, linke til etc., så kontakt altid Vendsyssel Historiske Museum på telefon 96 24 10 50 eller skriv en e-mail til vhm(snabela)vhm.dk

Copyright © 2008 - Vendsyssel Historiske Museum
 
Vendsyssel Historiske Museum · tlf. 96 24 10 50 · vhm@vhm.dk
DanskEngelskTysk
Alle sider på rubjergknude.dk